onsdag 19 november 2008

tjejbesök och chokladDet blev en trevlig kväll trots allt. Vilade upp mig under dagen och tänkte bra tankar, sedan kom Viktoria med hembakade dajmgräddetoppade kladdmuffins och Jessica med en last choklad som jag beställt. Det är knäppt så gott choklad smakar just nu, när det suget sätter in. Har aldrig egentligen varit värst mycket för det bruna guldet, men nu... ja ibland kan jag bara, eller Mini som jag såklart skyller denna last på, inte få nog. Och det bebis vill ha det får h*n.

Förutom trevligt och gott besök har det inte hänt mycket och just så vill jag ha det (eller jo det hände visst lite otäcka grejer i trapphuset, men det kanske jag tar någon annan gång).
Jag är vid gott mod och tror på morgondagen, då jag bl a ska få ännu en ny TV att testa. Måste också komma ihåg att spara morgonkisset och lämna til BM. Förra veckan kom provröret med hem igen så det är länge sen odling nu. Sammandragningarna gör ondare än förra veckan men är färre i antal än igår, så det är bra. Mycket som är bra nu efter en hel del affirmationer och intalningar, med tanke på att dagen började lite tveksam. Kroppen värker såklart, men vad fasiken, det gör den oavsett jag ler eller inte.
Funderar på att ta en nattdusch nu för att lugna ner mig lite efter trapphusordealen som jag blev lite skärrad av. Och så gör det ju inget att bli ren och varm också på kuppen. Hmmm får se.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ett under vad kombinationen kakao och socker kan göra. Se till att prata och provröra av dig ordentligt på kollen, så du står dig ett bra tag framåt!

/ Joanna

Helena sa...

Jag tillbringade helgen i Uleåborg och fick med mig en hel del choklad hem och genast blev novemberdagarna midre grå :)
Du hade definitivt rätt om salmiakchokladen :))

Anonym sa...

Åh va mumsiga muffinsen lät. Är receptet hemligt tro?
All lycka sänder jag till dig o bebben via e-rymden :)

Anonym sa...

Hu, lät läskigt med trapphuset och lite nyfiken blir jag allt :)

Choklad är dock hur gott som helst så jag förstår att Mini vill ha det mycket och ofta!

All lycka till dig och Mini!

Anonym sa...

Men blir oftast inte sammandragningar och foglossning värre ju fler barn man fått? En väninna till mig har fött sex barn och hon sa att under en av hennes graviditeter fick hon gå med sånt där bälte för att det gjorde så ont att gå eller överhuvudtaget röra sig.

Anonym sa...

Har också haft ett ökat chokladsug nu på slutet. Det i kombination med CocaCola! Eller altenativt julmust!
TrasselElin