fredag 7 november 2008

könsfixering och mammamode

Jo, lite fixerad är jag nog. Åtminstone vad gäller mitt eget. Det är mycket underliv hit och underliv dit just nu och jag ligger alternativt sitter och känner efter och tycker mig känna och sådär är det.
Kul när jag såg det här. Ordverifiering krävs ju för att lämna kommentar hos mig, men jag lovar att om jag ska ha tema könsord framöver så kommer de vara rättstavade. Skoj ändå!Och så dags för lite modevisning med den numera tydligen kobenta gravidon. Här följer ett par plagg från shoppingen häromveckan.

Gråbeige kofta 249 kr och ett cerise mamalinne för 49,50. Båda från HM. Väldigt nöjd. Framförallt med linnet som är skönt elastiskt. Därunder kan Mini växa många hundra gram till.
Koftan är lite sticksig, så den rekommenderas inte till den sticköverkänslige. Den är från
kvinnoavdelningen, men med den smarta knäppningen (bara två knapps) och modell storleken större så passar den gravidmagen perfekt. Voíla!

Bilder från v 23+6 i lördags.

12 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag har en gång i en annan blogg fått verifiera med ordet gubbsaft...

Vet inte hur jag ska tolka det?

Anonym sa...

Hej!
En liten fråga...
Hur lyckas du med att inte gå upp onödigt mycket i vikt nu när du inte rör på dig lika mycket??
Är själv inne på min 44de sängliggande dag pga hotande förtidsbörd och har redan gått upp en massa:( Vet att jag inte ska tänka på det nu men det är svårt när man alltid har kämpat med sin vikt.
Du är otroligt vacker och jag älskar att följa din, Marcus och Minis vardag//Anna

Anonym sa...

Vad söt du är! :)

finnjonna sa...

kattamamman: Iiuh! Det lät inte trevligt alls...

sara: Tack :-D

anna: Jag tänker inte på det alls faktiskt. Skönt nog. Gick snarare ner i vikt (samtidigt som magen växte) de två veckorna jag låg på sjukhus med Dante också även om jag åt som en häst. Så jag har nog lite tur att det förbränns av all stress :-). Än så länge.
Sen är det lite svårt att äta vad som helst just nu, hade nog gått upp mer om jag fritt fått strosa runt i affären och fått köpa det jag var sugen på. Nu blir det mycket frukt och yogurt och massa vatten. Försöker äta ofta och lite för tarmarna och halsbrännans skull.
Men jag tror det bästa du kan göra är att försöka att inte tänka så mkt på det (vet att det är lätt sagt), för man kan ju inte göra något, rent rörelsemässigt, åt det ändå idag. Får ta det sen med barnvagnen :-)
Men ofta och små portioner tror jag på av många anledningar. Mycket frukt som sagt och vatten genom hela dagen. Lycka till!
*vinkar från ena soffan till den andra*

Anonym sa...

Du är så fin!! Och vad jag saknar dom byxorna :D Kanske får man använda dom en gång till :) Trevlig helg. Kram kram Jessica

Helena sa...

*s* Jessica, jag använder dem fortfarande! Slutade vara gravid (och det för gott den här gången) för 1½ år sen, men vad sjutton. De är ju sköna!!

Till alla sängliggare: Åååååh vilka härliga vårpromenader med barnvagn som väntar er! :)) Finns ingen mysigare motionsform. Amning+barnvagnspromenader bränner fett effektivt och läker dessutom psyket på ett mirakulöst sätt!

Anonym sa...

Hej där! har just hittat till din blogg (ja, MixMegapol). Vill bara skicka en hälsning och hoppas att Mini stannar i magen i många veckor till. Min dotter föddes i v 23+6 (2004) efter att jag varit sängliggande i ett antal veckor. Hon är idag en pigg 4-åring men den första tiden var ingen lek. Håller alla tummar att allt ska gå bra för er!
Varma hälsningar Marie

Anonym sa...

Nu röstade jag fyra gånger på dig. Du är bäst. Och snygg. Älskar dig. Ma

Anonym sa...

Hej Jonna! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att jag borde ge mig till känna! Med det gjort önskar all världens lycka till till dig, marcus och mini! (Jag har sagt till mig själv att inte fastna i fler bloggar men det sket sig rätt kapitalt när jag hittade hit.) // Emelie

Anonym sa...

Mycket fint! Men det roligaste var ändå att man kan skymta hastofflorna på ena bilden..

/ Joanna

Anonym sa...

Vad fin du är tycker jag med! Men jag vill ändå tipsa om att INTE köpa sticksiga kläder för de använder man sedan inte när lilla bebben kommer. Man vill liksom inte lägga den där lilla mjuka babykroppen och känsliga ansiktet mot något sticksigt när man bär runt på dem. Säger jag som av någon anledning hade massa sådant när Albin kom, men sedan använde jag inte de kläderna något mer.
Kram från Vi4 från FL

Anonym sa...

Du ser oförskämt smal och fräsch ut för att ligga stilla hela dagarna - hoppas att du får forrtsätta med det hela vägen fram till dagen bebis