fredag 14 november 2008

dag åttiotvå -seger och semester i Rom

Idag är jag i Rom. Har precis landat och går nu ute och luktar på omgivningen.
Att avgaser och annat skit kan dofta såhär gott!
Snart ska vi vidare till hotellet och sen blir det lunch på någon trattoria i närheten. Är sugen på bruschetta med pommodori och prociutto crudo till förrätt och sedan pasta med aubergine eller zucchini (svårt sär), som contorni (tillbehör) väljer jag ugnsbakad, vitlökskryddad, broccoli.

Tack vare er vann jag bloggtävlingen om veckans bästa inlägg! Jihuuu!
Helt plötsligt har jag gått från att vara världens bästa förlorare till att verkligen vinna något, ära i det här fallet, och jag hoppas jag gör det likabra. En stor applåd till alla medtävlande bidrag!

HÄR kan ni läsa en kort intervju om en till synes chockad vinnare :-)

9 kommentarer:

GANSKA LAGOM sa...

Nä det hade inte varit fel att sitta i Rom du. Vi får njuta hemma i stället! Äta något mumsigt och kanske titta lite på idol... Ha en fin helg Jonna. Grattis till vinsten! Det var du värd! =)

Ulrika sa...

Grattis! Det är du värd, lite ära att glädjas åt i din soffa :-)

Ha en fin helg i (fantasi)Rom!!

Kramar från Ulrika

Lilla jag sa...

Hej och tack för den otroligt snälla kommentaren du lämnat hos mig!!
Jag vet inte hur du hittade mig, men jag känner igen din blogg! Jag googlade nämligen på "cerklage" för någon dag sedan och hamnade här. Jag skulle översätta ordet till min utbildning och hittade inget bra så jag försökte googla mig fram.
Jag hoppas att allt ska gå bra för dig, och att lilla "mini" stannar kvar hela tiden ut, och att du inte blir fullt så uttråkad som man kan ana, av sängläge.
Ha en fin helg! Ta hand om dig.

Anonym sa...

Grattis!! Jag brukar inte rösta på sådant men igår kväll satt jag faktiskt och röstade minst 100 gånger. Haha. För jag tycker er kamp är så fin och du är verkligen värd all uppmuntran du kan få. Jag tror på er, dig, Marcus och Mini och det här kommer gå jättebra!

Lycka till, jag fortsätter titta in här varje dag. Glöm inte att skicka vykort från Rom. ;)

Anonym sa...

Hurra och grattis!
Du, jag hade alla gånger valt aubergine (melanzane). Mums! Hm, blir hungrig men maten får vänta tills maken om någon timme kommit hem med - ett förhoppninsgvis inte alltför försenat - X2000 från Stockholm.
Ha en fin helg! Stannar mamma hela helgen?
Ditte

Lilla jag sa...

jag insåg nu att jag inte alls fått en kommentar från dig, utan från din vän. Men det spelar ingen roll, jag menade vad jag sa ändå! ;) (Förutom tack för kommentaren då!) Hihi, hoppsan så det kan gå!

Madde (maddepladder) sa...

Grattis vad kul! =)

Anonym sa...

åh grattis vännen!! stolt som en tupp eller vad det heter blir ju.. det är du som rular! puss o kram!

Anonym sa...

GRATTIS!!!

//ia