fredag 14 november 2008

flykten till Rom och magbilder

Vi har haft tjejmys här med god mat, vin och vatten. Jag, mamma och Lisa. Riktigt trevligt!
Har emellanåt smugit iväg och blundat mig till Rom där Marcus väntat.
Han har under dagen när jag inte varit där skickat löpande rapporter om väder (20 grader i skuggan och sol), menyn och maten det till sist blev, om kaffet vid Pantheon, kyrkorna och människorna som likt honom med ett leende på läpparna strosat omkring och det känns så nära, så verkligt. Längtar på något vis dit, men mer längtar jag hem honom, min älskling. Fast först ska han i två dagar till, njuta järnet, tänka semester och bara vara (ja förutom göra jobbet som måste göras), det är strikta order från mig. Sedan ska han komma hem till oss, familjen med det där lugna leendet som Rom kan ge vem som helst, bara man tillåter det.


Lite nya magbilder.
Det är 26:e veckan vi är i nu, Mini och jag, tagna igår v 25+4 och visst växer det, eller gör det? Svårt att veta själv eftersom man varje timme om dygnet är så medveten om lilla bulan där fram, men samtidigt känns det som att det är en he del att bära redan nu. Egentligen är det drygt 3 månader kvar till bebis om h*n väljer att bli fullgånget (eller jag lyckas knipa länge nog) ska ut och man kan ju undra hur mycket mer det ska till, har ju inte riktigt samma krafter som man kanske helst ska ha för detta men som jag älskar min mage och knyttet däri!

Tack för allt idag!
Nu ska sovas och imorgon kommer pappa och hälsar på. Kul!

14 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Skulle vilja säga att du ser lugn och harmonisk ut men det vet jag ju att du inte är till 100%. Men du ser i alla fall så där strålande ut som bara en gravido kan, så fin!

Anonym sa...

Woh, nu är det tvåsiffrigt på "days to go"-mojängen. Känns som en positiv grej! :D
Följt er ett tag nu, det är spännande och jag hoppas precis som alla andra att det går bra med er! Kram

Annikas ditt och datt sa...

Din mage växer ju så det knakar och är såååå fin! :-)

Anonym sa...

Ja, absolut har magen växt, massor! Kan det va all choklad och kakor som mini suger åt sig tro?!? ;-)

Anonym sa...

Jag blir så glad varje gång jag kollar in hos dig och du mår OK och bebben fortfarande är kvar i magen.
Vilken fin kula du har! Jättevacker!
Kram
Marie

Anonym sa...

Jodå, nog växer det alltid. Finfin mage!

Anonym sa...

Va fin du är med magen! Håller tummarna för er! *Kramar om den goa magisen*

Anonym sa...

Vilken fin mage! Stor är den oxå. Du är jätte-fin:)

moi sa...

WOW! Vilken stor och fin mage du har fått!

Anonym sa...

Vilken fantastisk mage du har! Och ser ut som en ung tjej gör du. Tvåsiffrigt på nedräkningen, kanske ännu ett mål som är uppnått? Nästa höst är ni nog alla tre i Rom, ska du se.
Kram från Ditte

Anonym sa...

Åh Jonna, du har underbart vacker gravidmage! Underbart att se!

Fembarnsmamma som sörjer för att inte kunna njuta fler graviditeter (haft olika komplikationer också) pga ålder.....Kram

Elin i Björken sa...

Snart ploppar "klarknappen" ut (=naveln). Ni är jättefina!

Anonym sa...

Hej!
Har precis hittat till din blogg och har uppdaterat mig lite genom att läsa dina inlägg från de två senaste månaderna. Det tog ett tag :D
Hoppas verkligen att det går bra för er och Mini i din superfina mage. Är själv gravid i v.16 med mitt första barn och det är ju lite (eller mycket) nervöst. Har ännu inte varit på UL (har tid den 25:e) eller fått lyssna på hjärtljud och vet ju alltså inte hur det står till. Men har ju inte kännt något konstigt så vi får hoppas på det bästa.
Tycker ni båda är otroligt starka och önskar er all lycka.
Ha det bra

Mia sa...

Hej Jonna!
Jag läser här hos dig nästan varje dag. Har själv en liten 5 månaders dotter som heter Juni. Vad otroligt vacker du och din mage är. Vet du? Det kommer att gå bra det här! Jag verkligen innerligt och helt äkta önskar dig, din man och mini den största av lyckan.
Mia