måndag 10 november 2008

"köp några kakor också"

...och några kakor blev det. Plus glass. Jag har det rätt bra om man tänker efter.
Vi hade sen ett litet kakparty i soffan och provsmakade det inköpta godsakerna, vissa godare än andra. Men rent allmänt så är ju kakor bara så himla svingott.
Även om min all time favourite sak att stoppa i munnen just nu är en rågmacka med leverpastej och saltgurka! Mumma!
God natt!


19 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

OMG vad gott allt såg ut!

Dreggel, dreggel....

Anonym sa...

men du, finns det inga konditorier i Norrköping? Slår ju alla "plast"-kakor med hästlängder!
Annars ser vi fram mot en vilt kakbakande Mackan! :)

Anonym sa...

Kommer du ihåg kakmonstret??

http://www.youtube.com/watch?v=5thpdEEE-DE&NR=1

Tänk att du är precis som fågelmamman som ruvar sitt lilla ägg...pappa fågel kommer hem med kakor.
Hoppas du får en fin dag i boet!!!
Linda

Anonym sa...

Kakkalas, mums. :-) På tal om mumma... tycker du om memma (mämmi)? Kan faktiskt längta efter det ibland, men bara om den serveras med grädde och socker som sig bör. :-)
Ha en bra dag!
/Jonna

Anonym sa...

Hej tjejen!!

Är inne o läser din blogg nästan dagligen men som vanligt är jag ju superdålig på att lämna kommentarer, men men bättre sent än aldrig =)
Hoppas allt är bra med er & ja nu är vi allt inne i lite ljusare veckor & ni är ju inne i nya spännande veckor =)

Vilket kakparty sen då!! Ibland önskar man att man hade lite mera passande figur så man bara kunde vräka i sig men en annan är ju så lottad att man ska försöka göra sig av med lite istället....fast dock åker det ner några kakor & chokladbitar ändå, typ dagligen *oops*

Nej nu ska jag nog försöka få i mig lite frukost!!

Kram på dig & Marcus & lillbebis i magen!! (är grymt nyfiken på vad/vem som gömmer sig därinne)

Kram Lisa

(Liisa)

Anonym sa...

Just det, tänkte tipsa om ett skoj tidsfördriv på nätet: http://www.yearbookyourself.com/ Jag lovar, du blir skitsnygg!:-D
Tjing. /Jonna

Anonym sa...

Åh, nu blev jag så sugen på kakor också...och inga har jag hemma. Kanske får hänga med några hem när jag ändå ska handla mjölk i eftermiddag. Jag håller tummarna för er, att allt ska gå bra. Har också en liten i magen och för mig är nolltolerans en självklarhet. Som du skrev innan kanske man ska fundera på varför man inte klarar det om man väljer att dricka, om än lite. Hade ingen aning om det där med bad och flyg. Det tåls att tänkas på. Min man sa en gång: "Hur svårt kan det vara att vara barnmorska, de säger ju att allt är NORMALT".Eftersom jag själv är reumatiker med skumma antikroppar har jag kollats extra och jag ska absolut inte säga att jag vet nåt om det ni går igenom, men jag vet hur oro för bebis i magen känns. Än en gång lycka till med allt, jag lär kika in igen och se hur ni har det!

Anonym sa...

Du måste ha väldens snällaste & mest omtänksamma MarCus. Är själv på tjocken i vecka 26+2. Men, du har bra mycket finare mage än vad jag har. Min är inte så stor. Jag håller alla tummar & tår jag har för er (4 tummar & 4 tår).

Anonym sa...

Åh gud vad sugen jag vart på kakor nu. Jag älskar kakor och bakverk i alla former! =) Dom där mazarin bitarna e juh för underbara.
Sen när du nämner smörgås med leverpastej och saltgurka.MUMS! men jag har läst att man helst inte ska äta leverpastej när man e gravid? Har jag läst fel?Bara undrar,du verkar juh vara lite insatt om man säger så :D Ha en bra dag i soffan med kakorna :) Mvh L

Fritt ur hjärtat sa...

Ville egentligen bara säga hej! Hitta dig via blogtoppen, jag kollade mina siffror och då stod det att om jag gillar min blogg gillar jag nog din. Äkta reklam trick! De kan ju inte veta att det var jag som kollade min:-)) Men nyfikenhete är stor så nu kollar jag alltså runt. Helt plötsligt vetjag vem du är! Har haft koll på Marcus ett tag funderat på att ta hit hans ena föreställning.
Höred dessutom intervjun om er med honom i Radion väst, den var fin.
Önskar er allt gott!! Simone

Anonym sa...

Men nu blev ju jag sugen på leverpastej jue....! Åsså saltgurka! Det är en macka värd namnet det:) Men kakor går också bra *asg*. Skönt att allt är okej! Ha det!
Kram

Anonym sa...

Det är kärlek, det! Hoppas du får en bra dag idag! Kram!

Anonym sa...

sweet me kak-kalas =)
men vars har jonna tatt vägen? inget inlägg än & det e redan lunch :/ hoppas allt e okej me er.

mammamia sa...

(jooo man får äta leverpastej när man är gravid. däremot ska man undvika att äta lever, och det är väl ganska lätt att låta bli)

Anonym sa...

Såg mammamias kommentar! Ska inhandla leverpastej och saltgurka snarast! Jum! Fick bli såna där mazarin bitar idag =) Vart så sugen. Måste säga att jag beundrar din spirit! Även om humöret inte är på topp hela tiden så är du nog oftare där än vad jag e. Tack för en underhållande blogg. Ha en trevlig dag.Mvh L

Anonym sa...

awe, vad gulligt av honom!

Bara frossa och njut! Det är du och mini värda!

Anonym sa...

Apropå "cookies", kolla in denna länk ;0)...

http://1.bp.blogspot.com/_w-VbebwPvlk/SOFJtpdX4kI/AAAAAAAAAtc/x3jRWgJM1tU/s1600-h/cookies.jpg

/Bella

Anonym sa...

Haha! Mackor med leverpastej o gurka var också en storfavorit under min graviditet! Sååå himla gott. Det roliga är att min nu 10 mån pojke blir fullkomligt galen bara man tar fram leverpastejpaketet ur kylen... Jag vill gärna tro att det var för att jag åt så mycket leverpastej under graviditeten.
Kram på dig!

Anonym sa...

Haha! Mackor med leverpastej o gurka var också en storfavorit under min graviditet! Sååå himla gott. Det roliga är att min nu 10 mån pojke blir fullkomligt galen bara man tar fram leverpastejpaketet ur kylen... Jag vill gärna tro att det var för att jag åt så mycket leverpastej under graviditeten.
Kram på dig!