lördag 22 november 2008

one down, one more to go

Har skräckfilmsfrossa här framför storbilden. Väldigt härligt även om filmen hittills inte var nåt att hänga i granen.
Diary of the dead -sög rätt rejält, men tanken var bra och kul. Synd bara att det så ofta slutar där, vid den goda tanken. Själv hade jag såklart kunna gjort den så mycket bättre, eller, jo faktiskt. Diarrhea of dead hade passat bättre som titel med tanke på bristen av konsistens och därmed skrämselfaktorer (blev inte ett dugg rädd och då är jag räddast i världen) som ju bör vara ett givet innehåll i vilken zombiefilm som helst, nä, den här bara rann vidare... och får därför två väldigt lösa finnjonnor.

Nästa har jag mer hopp om. Samma skapare som till läskiga Rec. Det ska vara eoropeisk skräck. Amerikansk har lite gjort sitt, för vem orkar längre se fotomodeller springa och skrika i panik med håret perfekt pentat ala Hollywood? Inte jag.

Med vissa undantag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Har jag räknat rätt eller fel nu?

Om det idag är dag 90 i sängen, så är det 91 imorgon, och enligt räkneverket har du 91 dagar kvar imorgon - så då är det halvtid i sängliggandet? Om du inte går över tiden, då... :-) Bra kämpat är det i vilket fall!

/ Joanna

Johanna Dolk sa...

Ang. evert och "din beniga rumpa" ;-) Kanske du kan vika ett stort badlakan och lägga på evert när du duschar, borde bli lite mjukare.

Fortsätter hålla tummarna för att du ska nå alla dina delmål, fika i rullstol, dag 100... Och naturligtvis slutmålet!

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

NEEEEJ, NEJ, NEJ.
Det ska vara japansk skräck. Det är skiten. Japansk skräck. Sådeså!

/Klaus

Anonym sa...

Go kväll i stugan!

Du som ser mkt på film nu Jonna, kan du inte göra en tio i topp? Vilken är favvoskräck? Är själv mörkrädd som få, men älskar skräckfilmer. Ha en fortsatt bra lördag.../ Ewa Ä

Anonym sa...

För några veckor sen visste jag inte vem du eller Marcus var. Men nu följer jag Er och Minis resa varje dag, via båda era bloggar(min sambo undrade i vilken värld jag levde i,eftersom jag inte visste vem din Marcus var) Men nu vet jag,
jag såg Marcus och hans bror på TV, och igårkväll hörde jag Marcus på radio i karlavagnen :)

Håller tummarna för att allt ska gå bra för Mini.Jag fick min son två månader för tidigt, han vägde 1300 gram, allt gick bra med honom och nu är han en stor kille :)

Lycka till med allt !

Kram Fia

Anonym sa...

Hu! Jag kan inte förstå hur man kan se skräckfilmer överhuvudtaget. Klarar inte ens en snäll aktionfilm utan att smita på toa när det är som mest spännande.

anna sa...

Om du tröttnar på skräckisar kan jag varmt rekommendera kinesiska dramafilmen Lust, Caution. Fantastisk film med superba skådespelare :-)