torsdag 27 november 2008

välkommen till världen (-sen)

Sitter här och spelar visor för Mini i magen. H*n gillar det, lätta små sparkar antyder att danssteg tas och jag misstänker att det är så nära disco man kan komma därinne.

Fick med posten en present från Per Dunsö som tillsammans med sina kollegor spelat in en CD med massa vacker banmusik, allt från ramsor till vaggvisor. Skivan delas tydligen ut till alla blivande Blekingeföräldrar från v 28, kanske något för andra landsting att ta efter...
Bebisar i magen ska ju höra det som låter utanför från en viss vecka, minns inte exakt från när men vi är ju nu i 28:e och det verkar som att Mini i alla fall är väldigt mycket med.
Tack snälla Per!

10 kommentarer:

Andelieb sa...

Vad gulligt! Vårt landsting är inte lika generösa ;-)

Ville egentligen bara läma ett avtryck när jag passerade förbi. Hittade hit via en länk i en kompis blog. Kan nog komma och kika in fler gånger.

Lycka till med fortsatt sängliggande och så småningom förlossning och underbara, sömnlösa nätter ;)

Dunsö Kapell sa...

Varsågod!
Per

Anonym sa...

hej där - jag kikar in här hos dig lite då och då, läser om hur du har det och... nu slog det mig precis att du har ju ingen aning :) om att jag är här och hälsar på... förlåt - jag har inte lämnat spår tidigare... jag gillar ditt sätt att skriva, både personligt och underhållande :) fortsätt spela musik för magen - jag är helt övertygad om att det är bra, alla mår ju bra av musik eller hur? :) och disco är kul ;) kram på dig //malin

Anonym sa...

Hej Jonna! Det lät spännande med den där CDn kan du inte luska reda på om det går att köpa den lr på något sät få tag på den. Jag jobbar som förskolelärare i Sthlm och har barn mellan 1 och 3 år gammla. Det är alltid kul med små barnvisor som dessutom finns på CD. Det är alltid så uppskattat hos barnen! Skulle bli superglad om det gick att få tag i en sådan. Hoppas Mini i magen mår bra Mvh // Maria

Anonym sa...

Hörde dig imorse på radion, när jag var på väg till jobbet efter lämning på dagis.

Gläds med dig och den bebis som ni nu äntligen väntar - det är en underbar värld du är på väg in i! Med allt vad det innebär.

Själv sitter jag nu, ensam eftersom mannen är bortrest, har en skruttig fyraåring med magont sovandes i sin säng och en ettåring som har rumlat runt och röjt här hemma ikväll sovandes i sin säng.

Skulle ha jobbat ikväll... men suck, orkar verkligen inte!

Kommer garanterat att kika in här med jämna mellanrum - LYCKA TILL!

Anonym sa...

Det känns lite konstigt att gå omvägar...men jag vill så gärna lämna en hälsning till Marcus.
Så fint han skriver om ängeln i hallen...
och den svajande granen... :-)

TACK för era bloggar!
M v h Mohikanen.

Anonym sa...

Hej Jonna,
Har hängt med din blogg ett tag nu och kan inte låta bli att försöka kika in en stund varje dag, för att se hur ni mår, hur livet går framåt & åt rätt håll för er.
Kikade tillbaka idag och såg att du gjorde det positiva testet den 17:de juni - min födelsedag! Tror starkt att det är ett lika bra datum för dig, som för mig. ;)
Önskar er en riktigt mysig helg.
Var rädda om varandra!
Varma kramar
Carina ;)
(mamma till 3 & tillika äggdonator)

Anonym sa...

i 20:nde veckan kan dom höra röster och musik. :)

Anonym sa...

Hej Jonna,
Jag läser din blogg så gott som varje dag och tycker det är spännande att följa med dig och Minis väg. Håller tummarna. När jag har fått mina pojkar (nu 7 och 12 år) så jag jag fått Dunsö Kapells CD och de har jag spelat mycket. Både före och efter förlossningen. Känns som man vänjer barnen vid musiken i magen och sen känner de sig trygga när man spelar den efter födseln. Ha det jättebra!
Kram, Gunilla

Anonym sa...

Vad kul med en cd för barnet i magen! Jag jobbar på förlossningen, men i Gbg, och där får alla nyblivna föräldrar en cd tillsammans med födelsedagsfikat efteråt.